Historische steden, adembenemende natuur en zonnige stranden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Europa

Prachtige stranden op maar een paar uurtjes vliegen, uitgestrekte bossen en hoge bergen, veel verschillende culturen en heerlijk eten. Europa is divers, uniek en superleuk! Ga eropuit en herontdek ons prachtige continent zelf.

Noord-Europa
Zuid-Europa
Oost-Europa
West-Europa

Vliegtickets Noord-Europa

In Noord-Europa vind je moderne steden en prachtige natuurgebieden. Ervaar de Scandinavische lifestyle in Kopenhagen, Stockholm of Oslo en geniet van trendy restaurants, hippe boetiekjes en veel design. Buiten de steden staat de prachtige natuur op je te wachten. Bezoek de beroemde Noorse fjorden, ga kamperen in de uitgestrekte bossen of spot het magische noorderlicht. Wordt Noord-Europa jouw volgende bestemming?

Vliegtickets Zuid-Europa

Fijne temperaturen, prachtige stranden en heel veel zon. Het is geen wonder dat de Zuid-Europese landen favoriete vakantiebestemmingen zijn. Ontdek de vele historische steden waar je voor je gevoel bijna terug gaat in de tijd en geniet van de heerlijke gastronomie. Voor de ultieme ontspanning neem je een duik in de azuurblauwe Middellandse zee.

Vliegtickets Oost-Europa

In Oost-Europa vind je prachtige vakantiebestemmingen die nog niet door de massa ontdekt zijn. Ontdek prachtige steden en pittoreske dorpjes of ga op avontuur in de bergachtige natuurgebieden van een van de verschillende nationale parken. Extra fijn: in Oost-Europa kan je nog heel voordelig op vakantie.

Vliegtickets West-Europa

Wil je niet zo ver weg op vakantie? Dan zijn de landen in West-Europa perfecte bestemmingen voor jou. Ontdek de indrukwekkende kliffen van Ierland of trek eropuit in de bergen van Zwisterland en Oostenrijk. Liever steden ontdekken? Ga dan voor een korte citytrip in een van de metropolen zoals Parijs, Londen of Berlijn.

Alle vliegtickets naar Europa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice