Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Andalusië

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Ontdek Andalusië
Fly-Drive

Andalusië: Zon, zee en tapas!

Andalusië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Andalusië

Lange zandstranden, leuke steden en heerlijk eten. Je vindt het allemaal in Andalusië. In Andalusië kun je genieten van relaxte strandvakanties. Maar ook stedentrips en roadtrips zijn leuk in dit veelzijdige gebied van Spanje! Bovendien is het weer altijd lekker. Waar wacht je nog op? ¡vamos!

Hoe vlieg ik naar Andalusië?

Andalusië is een populaire regio in Zuid-Spanje. De kust ligt tegen de Alboránzee. De regio heeft veel grote en leuke steden waar je op kunt vliegen. Bijvoorbeeld Málaga, Sevilla, Jerez de la Frontera, Granada en Almería. Genoeg keus dus! Hieronder zijn de populairste bestemmingen om naar Andalusië te vliegen uitgelicht.

Tips voor jouw roadtrip op Andalusië

Málaga en Sevilla zijn allebei echte trekpleisters op Andalusië. Maar behalve deze steden heeft Andalusië nog veel meer bijzondere bestemmingen om te ontdekken. Je kunt het gebied het beste ontdekken als je een rondreis maakt. Dit kan goed met een huurauto, bijvoorbeeld vanuit Málaga. De volgende bestemmingen en bezienswaardigheden mag je niet missen!

Cadíz

Cadíz heeft een uniek karakter en uiterlijk dat opvalt tussen de andere steden in Andalusië. De kathedralen in Cadíz zijn van wereldklasse. Je krijgt pijn in je nek van al het omhoogkijken in de vele koepels en torens!

Cordoba

De brug en de Mezquita in Cordoba trekken de aandacht. De moskee werd al in 786 gebouwd, maar het duurde meer dan 200 jaar voordat het gebouw af was. Loop onder de honderden pilaren door of bekijk het uitzicht vanaf de grote stenen brug.

Granada

Mooi en historisch, dat omschrijft Granada. In deze stad vind je het beroemde Alhambra paleis, een monument wat ook op de UNESCO-lijst staat. Het paleis stamt uit de Middeleeuwen en heeft een aantal interessante eigenaren gehad. Om het hele paleizencomplex te ontdekken heb je wel een dag nodig!

Ronda

Dramatische uitzichten vind je in Ronda. Dit stadje is in tweeën gesplitst door een diepe klif. Vanaf de brug die over de klif loopt kun je prachtige foto’s maken. Ook is het stadje gezellig op het Plaza de Toros. Er liggen een aantal adembenemende natuurparken in de omgeving.

Auto huren op Andalusië?

Andalusië is de regio bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.nl! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute over Andalusië voor je uit.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl