“Een weekendje Parijs is altijd een goed idee”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Parijs

Parijs: de stad van de liefde. Een wandeling langs de Seine is één van de eerste dingen die je wilt doen als je aankomt in deze geweldige stad. Al wandelend kom je aan bij de Eiffeltoren om deze daarna te beklimmen (met de lift naar boven), waar je geniet van een geweldig uitzicht. Parijs heeft veel charmante straatjes en heerlijke restaurants. Het is een hippe en chique stad met veel bezienswaardigheden. Parijs heeft eigenlijk alles!

Wat te doen in Parijs?

Naast de Seine en de Eiffeltoren is er nog veel meer te zien en te doen in Parijs. Wist je dat Parijs het grootste museum van de wereld heeft? Namelijk het Louvre. De Mona Lisa van Leonardo da Vinci moet je absoluut gezien hebben in dit museum. Om door te gaan op de kunstwerken in Parijs: op Place du Tetre kun je een portret van jezelf laten maken. Dit plein is de ontmoetingsplek voor veel schilders. Gekke, mooie en minder mooie portretten worden gemaakt. Parijs kent veel monumenten zoals de Arc de Triomphe. Wist je dat je de Arc ook kunt beklimmen? Je hebt er een prachtig uitzicht. Helaas is er geen lift en het is verstandig om de Arc via één van de ondergrondse tunnels te bereiken. De grote rotonde is namelijk erg druk. Heb je even genoeg gezien en krijg je een beetje trek? Scoor dan zeker een crêpe of geniet van de échte Franse frietjes nu je er toch bent.
Meer to do's in Parijs >>

Evenementen in Parijs

Parijs is een echte wereldstad. Er is erg veel te beleven, het hele jaar door. Quatorze Juillet is een echt spektakel. Elk jaar in juli wordt de bestorming van de bastille herdacht. Er wordt van alles georganiseerd op deze dag, maar het belangrijkste en tevens niet te missen, is het prachtige vuurwerk. En er zijn nog veel meer evenementen in Parijs!
Bekijk alle evenementen in Parijs >>

Praktische info

  • Temperatuur: gemiddeld ligt de temperatuur in de zomer op 18˚C. In de winter is de gemiddelde temperatuur ongeveer 5˚C.
  • Tijdsverschil: : tussen Nederland en Parijs zit geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Euro.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Parijs. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Parijs leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Parijs

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Parijs? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Parijs

Zoek je goedkope vliegtickets naar Parijs in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Frankrijk.