Vlieg voordelig naar Lyon

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Lyon

De Franse stad Lyon ligt op de plaats waar de rivieren de Rhône en de Saône samenvloeien. Deze oude zijdestad heeft veel oude huizen, smalle straatjes en een prachtige basiliek. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Lyon zijn zeker een bezoekje waard:

Notre Dame de Fouvière
De Notre Dame de Fouvière is een prachtige basiliek uit 1880. Het is een gigantische kerk met veel pracht en praal van binnen. Er zijn veel mozaïk en gouden details te zien. Bovendien zit er een kunstmuseum met wisselende exposities.

Musée des beaux-arts de Lyon
Dit is een museum dat je sowieso bezocht moet hebben als je geïnteresseerd bent in kunst. Met name schilderijen, van klassiek tot modern!

Lyon als zijdestad
Lyon is een belangrijk handelscentrum voor zijde. Er zijn tal van boetieks waar zijde en andere luxestoffen worden verkocht. Zijde staat voor elegantie, originaliteit, kleuren en moderniteit. Modeontwerpers proberen de stof zoveel mogelijk te promoten. Je komt dus vast met een zijdeproduct thuis!

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomer is de gemiddelde temperatuur 28˚C en in de winter gemiddeld 2˚C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam naar Lyon. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Lyon leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf en zelfs Brussel.

Vliegticket Lyon

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lyon? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Lyon

Zoek je goedkope vliegtickets naar Lyon in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Lyon.