Vlieg voordelig naar La Rochelle

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets La Rochelle

De haven van La Rochelle werd vroeger bewaakt door de forten Tour St-Nicolas en Tour de la Chaîne. De drie ronde torens van de Tour St-Nicolas bepalen de sfeer en het beeld van de stad. La Rochelle heeft het grootste zeeaquarium van Frankrijk. Je ziet hier zo’n 10.000 dieren die in de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en diverse tropische zeeën leven. Wandel langs de 65 grote aquaria. In het allergrootste aquarium zit 1,5 miljoen liter water. De 20 haaisoorten in dit aquarium laten zich hier prima bekijken. Loop met een tunnel over het water en merk hoe je omringd wordt door duizenden kwallen.

Wanneer je vliegtickets naar La Rochelle boekt moet je tijdens jouw vakantie zeker een middagje vrijmaken voor een bezoek aan het aquarium. Geniet verder van de vele kleine straatjes met winkels, cafés en eetgelegenheden. Verder heeft La Rochelle veel mooie baaien waar je heerlijk kunt genieten van de zon en het verfrissende water. Maak een boottocht naar de eilanden Île de Ré en Île de d’Oléron. Daarnaast zijn er volop mooie wandelroutes. Zo kun je een wandel- of fietstocht maken door het grote natuurpark La Coubre.

Specialiteiten van de streek

La Rochelle heeft heerlijke streekproducten. Zo staat de regio bekend om de cognac die ze er produceren. Proef de cognac, maar ga ook eens kijken hoe de lokale bevolking deze maakt. Ook staat de streek bekend om het kweken van oesters. Anders specialiteiten zijn de geitenkaas, de heerlijke vissoepen, een ragout van wijngaardslakken en de zoete likeurwijn.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: milde winters en warme zomers met gemiddeld 27°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets La Rochelle

Vind direct de meest goedkope vliegtickets naar La Rochelle via Cheaptickets.nl. Vul La Rochelle in als bestemming in het bovenstaande zoekvenster. Geef aan wanneer je op vakantie wilt naar La Rochelle. Cheaptickets.nl geeft jou direct een lijst met alle beschikbare vliegtickets naar La Rochelle in die periode. Vergelijk de vliegtickets zelf. Vind gemakkelijk en snel de goedkoopste vliegtickets naar La Rochelle in Frankrijk en geniet voordelig van jouw vakantie.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar La Rochelle

Zoek je goedkope vliegtickets naar La Rochelle in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar La Rochelle.