Vlieg voordelig naar Bastia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Bastia

Bastia is een havenstad in het noordoosten van het Franse eiland Corsica. De stad is met ongeveer 55.000 inwoners de tweede stad van het eiland. Bastia werd in de 14e eeuw opgericht en heeft een historisch centrum met een charmante uistraling.

Cultuur en historie

Een mooi begin van een dagje sightseeing Bastia is Place Saint Nicolas, het centrale plein in de stad. Vanuit hier zijn verschillende bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken. Toeristische attracties die je zeker niet mag missen zijn de oude Haven (Vieux Port), het stadstheater en de Saint Jean Baptiste, de grootste kerk van Bastia.

Breng ook een bezoek aan het Palais de Gouverneurs, dat in de 14e eeuw werd gebouwd. In het paleis zit tegenwoordig een museum, dat vooral gericht is op de geschiedenis en cultuur van Bastia.

Strand en natuur

In Bastia kun je niet alleen genieten van cultuur en historie maar ook van de zon en het strand. De stad heeft een aantrekkelijk klimaat met aangename temperaturen van gemiddeld 24°C in de zomer.

Hou je van natuur? Bezoek dan de Tuinen van Romieu of de Etang de Biguglia, de grootste lagune van het eiland.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 24°C en in de winter tussen de 9°C en 14°C.
  • Tijdsverschil: er is geen sprake van een tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: je kunt overal in Frankrijk met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Bastia

Koop jouw vliegticket online op CheapTickets.nl en vlieg zo goedkoop mogelijk naar Bastia. Ook voordelige vluchten naar vele andere bestemmingen wereldwijd zijn te vinden op de website. Direct een hotel of huurauto boeken? Ook dat kan via CheapTickets.nl tegen de laagste tarieven. Het complete aanbod wordt constant up-to-date gehouden, zodat je altijd zo voordelig mogelijk naar vele bestemmingen wereldwijd kunt vliegen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bastia

Zoek je goedkope vliegtickets naar Bastia in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Bastia.