Vlieg voordelig naar Figari

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Figari

In Figari kun je heerlijk wandelen. Maak bijvoorbeeld een boswandeling in het bos 'Alta Rocca'. Of wandel door de authentieke Corsicaanse dorpen zoals Santa Giulia, Rondinara en Palombaggia. Geniet van de mooiste stranden en het blauwe zeewater. Je kunt ook een boottocht maken naar de Lavezzi eilanden. Bezoek overigens ook de oude stad Bonifacio eens of bezoek de indrukwekkende zeegrotten.

Heerlijk eten en drinken

Voor lekker eten en drinken zit je goed in Figari. Dit wordt een vakantie met heerlijk eten en drinken. In het dorp vind je mooie restaurants, maar ook de kleinere authentieke restaurants. Zeker een aanrader om daar eens te gaan eten. Stokbrood, wijn en croissants zullen niet ontbreken in Figari. Op Corsica staan vooral veel zeeproducten op het menu. Van schorpioenvis en kreeft tot zeewolf en zee-egel. Daarnaast staat er vaak ook schapen- en geitenkaas op het menu. Ook honing, olijfolie en aubergines worden in veel producten verwerkt. Met een vliegticket naar Figari ben je verzekerd van een vakantie met heerlijk eten en drinken!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: mediterraans klimaat. De zomer is warm en droog. De winter is zacht.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets Figari

Boek direct een goedkoop ticket naar Figari. Vul Figari in als bestemming in het zoekvenster. Hierna wordt er een lijst met beschikbare vliegtickets getoond. Bekijk en vergelijk de vliegtickets van diverse luchtvaartmaatschappijen. Jij beslist zelf met welke maatschappij je vliegt.

Figari is een dorp in het zuiden van Corsica. Huur een auto en verken de omgeving van Figari. Ook een auto huur je gemakkelijk via CheapTickets.nl.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Figari

Zoek je goedkope vliegtickets naar Figari in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Figari.