Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Frankrijk

Straatsburg

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Straatsburg

Straatsburg

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Straatsburg

Straatsburg ligt in het noordoosten van Frankrijk. Grote trekpleisters zijn de musea en de prachtige, historische bouwwerken in het centrum van de stad.

Historie

De historische stadskern Grande Île is met zijn kerken, kathedralen, musea en vakwerkhuisjes een populaire bezienswaardigheid. Vooral het prachtige plein met de 12e-eeuwse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal trekt veel aandacht. Ook bevindt zich hier de grootste protestantse kerk van het land, de Temple Neuf.

Musea

Straatsburg heeft ook een aantal interessante musea. In het Museum van de Schone Kunsten vind je een Europese collectie middeleeuwse schilderijen van onder andere Botticelli, Rubens en Delacroix. Leuk voor het hele gezin is Le Vaisseau, een interactief wetenschapsmuseum voor jong en oud.

In Straatsburg worden regelmatig festivals gehouden. Eén van de oudste festivals is het Internationale Festival van de Muziek, dat gericht is op zowel klassieke als hedendaagse muziek. Het festival, dat twee weken duurt, wordt ieder jaar in juni gehouden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 25°C en in januari gemiddeld 4°C.
  • Tijdsverschil: er is geen sprake van een tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: je kunt overal in Frankrijk met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Straatsburg

Goedkope vliegtickets, hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties zijn te vinden op CheapTickets.nl. In het overzicht vind je de beste vluchten naar Straatsburg en vele andere populaire bestemmingen binnen en buiten Europa. Op de site zijn dagelijks vele aanbiedingen te vinden, waardoor je altijd zo voordelig mogelijk naar jouw favoriete bestemming kunt vliegen.

Naar Straatsburg vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl