Vlieg voordelig naar Rennes

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Rennes

Regiohoofdstad Rennes ligt in Bretagne, in het noordwesten van Frankrijk. Deze tweeduizend jaar oude stad heeft zijn charmante karakter in de vorm van waardevolle historische gebouwen nog weten te behouden.

Bezienswaardigheden

Rennes heeft een middeleeuws stadcentrum met oude, traditionele huizen. Eén van de beroemdste historische gebouwen in Rennes is het Parlement de Bretagne uit de 17e eeuw. Dit prachtige, oude gebouw staat symbool voor de cultuur en geschiedenis van de stad. Ook zijn er een aantal oude kerken, kloosters en torens te bewonderen.

Een andere grote toeristische attractie in Rennes is het Palais des Musees. Hier is een schitterende collectie schilderijen, sculpturen en keramiek te bewonderen van onder andere Picasso, Rubens, Sisley en andere Franse, Italiaanse en Nederlandse kunstenaars.

Omgeving

Ook de natuur van Rennes is het ontdekken waard. In de Jardin du Thabor kun je heerlijk rondwandelen in een groene omgeving met mooie bloemen, planten en fonteinen. Vanuit de stad kun je ook gemakkelijk een uistapje maken naar het strand.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 18,8°C en in januari ongeveer 5,4°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Rennes

CheapTickets.nl is een online reiswinkel met een groot aanbod voordelige vluchten naar bestemmingen wereldwijd. Het grote voordeel is dat je op de website in slechts enkele eenvoudige stappen een vlucht of compleet verzorgde vakantie online kunt boeken.

CheapTickets.nl vergelijkt alle tarieven van diverse vliegtuigmaatschappijen. Hierdoor kun je altijd kiezen uit het voordeligste aanbod. Kijk daarom snel op de website als je van plan bent te vliegen naar Rennes of een andere populaire vakantiebestemming!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Rennes

Zoek je goedkope vliegtickets naar Rennes in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Rennes.