Vlieg voordelig naar Toulouse

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Toulouse

Toulouse, meer dan alleen de universiteitsstad van Frankrijk. Historische gebouwen, prachtige architectuur, leuke musea en een bruisend stadscentrum; je vindt het allemaal terug in deze sfeervolle Franse stad. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Toulouse zijn zeker een bezoekje waard:

La place du Capitole
De vierde grootste stad van Frankrijk moet uiteraard ook één van het meest indrukwekkende stadhuizen hebben. Het stadhuis heeft een Salle des Illustres. Dit is een zaal die prachtig is versierd met muurschilderingen. Zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen!

La basilique Saint-Sermin
Je kunt Toulouse niet verlaten zonder een bezoekje te brengen aan de grootste kerk van West-Europa, La basilique Saint-Sermin. Er is elke zondag een bruisende markt rondom de kerk.

Canal du Midi
Het door mensen aangelegde Canal du Midi behoort tot de Werelderfgoedenlijst van UNESCO. Dit 17e eeuwse kanaal verbindt de Atlantische Oceaan met de Middellandse Zee. Wandel langs de oevers of maak een leuke boottocht en geniet van de Franse natuur.

Jardin Japonais
Deze Japanse tuin is een oase van rust in een hectische stad. Er is een theehuis en zelfs een plaats om te mediteren.

Chapelle des Carmelites
Het enige wat nog van dit 17e-eeuwse Karmelietenkooster is overgebleven zijn de kapel en haar kleurrijke versieringen. De prachtige schilderingen zijn beschilderd met olieverf in barok stijl.

Cité de l’Espace
In dit park leer je alles over het heelal en er zijn talloze activiteiten voor de hele familie.

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 24˚ C en in de wintermaanden ongeveer 9˚C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans en in toeristische gebieden ook Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Toulouse. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Toulouse leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Toulouse

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Toulouse? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Toulouse

Zoek je goedkope vliegtickets naar Toulouse in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Toulouse.