Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Frankrijk

Beziers

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Overzicht Beziers
Amsterdam-Beziers

Vlieg voordelig naar Beziers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Beziers

In en rondom Béziers vind je een aantal leuke bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld Eglise des Penitents. Dit is een kerk, gelegen aan de Rue du 4 Septembre. Met name het altaar is zeer indrukwekkend! Zin in een bezoekje aan een museum? Bezoek dan het Musée des beaux arts of het Musée du Biterrios. Daarnaast kan een bezoek aan kathedral Cathedrale Saint Nazaire niet ontbreken. De kathedraal komt uit de 13e tot 15e eeuw. Deze kathedraal is gebouwd op de plaats van de kathedraal die in 1209 werd verwoest tijdens de kruistocht. De kathedraal is erg mooi door het gebruik van het vele marmer.

Uitstapjes

Wanneer je vliegtickets naar Béziers boekt, moet je ook zeker eens de omgeving bekijken. Maar uitstapjes naar Abbaye de Fontcaude, Agde en Parc Naturel Régional du Haut Languedoc. Het natuurpark is zeker een aanrader voor natuur- en cultuurliefhebbers.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: vergelijkbaar klimaat met Nederland.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegtickets Béziers vinden

Vliegtickets naar Béziers vind je snel en gemakkelijk via Cheaptickets.nl. Vul in het bovenstaande zoekvenster Béziers in als bestemming. Vanzelf wordt een lijst getoond met beschikbare vliegtickets. De vliegtickets variëren wellicht in prijs omdat tickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen getoond worden. Jij bepaalt zelf met welke maatschappij, en tegen welke prijs, jij naar Béziers vliegt!

Naar Beziers vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl