Vlieg voordelig naar Biarritz

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Biarritz

Op de stranden van Biarritz is er altijd iets te doen. Zonaanbidders genieten van de zon en de zee. De sportliefhebber surft op de mooie golven. In Biarritz wordt niet voor niets elk jaar het evenement ‘Roxy Jam Women’s World Longboard Championships’ georganiseerd. Naast zonnen, sporten en volop genieten aan het strand is Biarritz ook de perfecte plaats voor golfers. In de omgeving van Biarritz liggen diverse golfbanen. Ook kan er volop gewinkeld worden in deze Franse stad. Aan de Avenue Edouard VII zijn de chique winkels gevestigd. Daarnaast zijn er natuurlijk ook volop goedkopere winkels waar naar hartenlust gewinkeld kan worden. Dol op surfen, golfen en/of winkelen? Dan zijn vliegtickets naar Biarritz de perfecte keuze.

Culinair genieten

Genieten van heerlijk eten en drinken na een middagje surfen, golfen of na het winkelen? In Biarritz is er voor ieder wat wils. Een snelle hap, een eenvoudig eethuisje of een uitgebreid diner in een luxe restaurant met een Michelin-ster. In Biarritz zijn veel leuke visrestaurants gevestigd. Vis staat vaak op de kaart in restaurants in Biarritz omdat het vissersplaatsje direct aan zee ligt en de enorm de aller verste vis kan serveren; heerlijk! Geniet ’s avonds van een heerlijk diner terwijl je op het terras zit en uitkijkt op zee. Biarritz ligt erg dicht bij Spanje en dat komt terug in het eten. Zo kan men ook genieten van heerlijke tapas en goede wijnen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de winter is de temperatuur gemiddeld 4°C, in de zomer is de temperatuur gemiddeld 30°C.
  • Tijdsverschil: er is geen sprake van een tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: je kunt overal in Frankrijk met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegtickets Biarritz vinden

Goedkope vliegtickets reserveren naar Biarritz? Dat doe je via CheapTickets.nl. Vul in het zoekvenster in wanneer je heen en terug wenst te reizen. CheapTickets.nl toont je hierna de beschikbare vluchten en bijbehorende prijzen die verschillende luchtvaartmaatschappijen aanbieden. Zo bepaal je zelf met welke maatschappij jij vliegt. Zoek je ook nog een hotel of gewoon een complete vakantie? Ook dat doet je direct via CheapTickets.nl.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Biarritz

Zoek je goedkope vliegtickets naar Biarritz in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Biarritz.