Vlieg voordelig naar Chambery

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Chambery

In Chambéry kan een echte skiër zijn hart ophalen. Glijd razendsnel van de vele hoge bergen met witte toppen. Bijzonder aan dit gebied zijn de bijzondere dorpen en de prachtige natuur! Deze zorgen zeker voor extra sfeer tijdens de vakantie.

Overige activiteiten

Wil je eens iets anders dan skiën? Ook dan is Chambéry de juiste bestemming. Er zijn diverse ijsbanen in de regio. Ook kun je gebruik maken van een openluchtzwembad en een kijkje nemen in de ijsgrot of het iglodorp. Hou je van spanning en sensatie? Ook dan is er volop te doen: paragliding, nachtskiën, luchtvaarten, fakkelafdalingen, sleeën of het maak een sneeuwscootertocht. Ooit gehoord van een ijsrijschool? Hier leer je rijden op het ijs onder begeleiding van een deskundige instructeur. Overigens kunnen gevorderde skiërs het gletsjergebied van La Meije ook verkennen. Zin in avontuur in de sneeuw? Boek dan direct jouw vliegtickets naar Chambéry.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: koud winters met sneeuwval en milde zomers met temperaturen van gemiddeld 25°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegtickets Chambéry reserveren

Ben je een actieve buitensporter? In de winter is Chambéry een prima locatie voor de wintersport. Wanneer de sneeuw in de zomer verdwenen is boeken veel echte levensgenieters een vliegticket naar het gezellige Chambéry. Wil je ook vliegtickets reserveren voor Chambéry? Vul dan het zoekvenster in en bekijk welke vliegmaatschappijen vliegtickets aanbieden. Vergelijk eenvoudig de prijzen en reserveer jouw vliegticket naar Chambéry direct online.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Chambery

Zoek je goedkope vliegtickets naar Chambery in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Chambery.