Vlieg voordelig naar Montpellier

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Montpellier

Montpellier is een levendige universiteitsstad in het zuiden van Frankrijk en ligt aan de Golfe du Lion. De stad trekt niet alleen cultuurliefhebbers aan maar ook zonaanbidders, want de gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 30°C. Wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Montpellier zijn zeker een bezoekje waard:

Arc du Triomphe en Co.
In het historische stadscentrum van Montpellier kun je je vermaken met allerlei mooie bezienswaardigheden, zoals de aantrekkelijke Arc du Triomphe die in de 19e eeuw werd gebouwd. Ook de gotische kathedraal St. Pierre en het 16e-eeuwse kasteel Châteaux de Castries zijn echte publiekstrekkers.

Fabre Museum
Bezoek in Montpellier zeker even het Fabre Museum dat één van de grootste Franse kunstcollecties bezit. In de collectie zijn voornamelijk oude werken van bekende Franse, Italiaanse en Nederlandse kunstenaars opgenomen.

Atger Museum
Breng ook een bezoek aan het Atger Museum. Hier vind je een mooie collectie werken van regionale en Vlaamse kunstschilders, zoals Van Dyck en Rubens.

Met de kids naar Montpellier?
Bezoek dan zeker het Parc Zoologique, de kassen uit het Amazonegebied of het Planetarium Galileo. Hier leren ze alles over de natuur en dieren (en je leert er zelf ook nog wat van!).

Praktische info

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 30°C en in de winter gemiddeld 14°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: je kunt overal in Frankrijk met de Euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Montpellier. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Montpellier leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf.

Vliegticket Montpellier

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Montpellier? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Montpellier

Zoek je goedkope vliegtickets naar Montpellier in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Montpellier.