Vlieg voordelig naar Ajaccio

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Ajaccio

De toeristen die Ajaccio bezoeken zijn voornamelijk wandelaars. Niet voor niets zijn er veel wandelroutes in en om de stad te vinden. Is één dag wandelen niet genoeg? Kies dan voor een meerdaagse wandelroute en wandel zo’n 160 kilometer! Houd er wel rekening mee dat de omgeving erg bergachtig is. Bereid je dus goed voor. Na het wandelen kan er prima uitgerust worden op de prachtige zandstranden aan de oost- en westkust.

Trek gekregen na een flinke wandeling? De keuken van Corsica biedt enorm veel variatie; Franse, Spaanse, Italiaanse en Noord Afrikaanse gerechten sieren de menukaart.

Bezienswaardigheden

In het centrum van Ajaccio zijn leuke winkeltjes waar je best een middagje kunt winkelen. Maar wat je niet mag missen tijdens jouw vakantie in Ajaccio is het geboortehuis van Napoleon. Het huis is gevestigd in de stad en vertelt jou van alles over de ‘Keizer der Fransen’. Bezichtig ook het Musée Fesch in Ajaccio met een imposante schilderijencollectie. Wandel eens door de kleurrijke wijk ‘Terra Nova’ of ga terug naar de Genuaanse tijd in de oude burcht. Ben je niet op zoek naar een vakantie met een druk nachtleven en veel toeristische trekpleisters maar hou je wel van wandelen en genieten? Boek dan vliegtickets naar Ajaccio.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: mediterraan klimaat. De zomer is warm en droog. De winter is zacht.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets Ajaccio

Maak prachtige wandelingen en geniet van het heerlijke klimaat. Boek eenvoudig jouw vliegtickets naar Ajaccio. Vul in het zoekvenster in wanneer je wilt vertrekken. Hierna geeft CheapTickets.nl jou een overzicht van de beschikbare vluchten bij diverse vliegmaatschappijen. Vergelijk de prijzen van verschillende maatschappijen en boek zo een goedkoop ticket naar Ajaccio. Boek je liever direct een complete vakantie? Ook dat kan online via Cheaptickets.nl.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Ajaccio

Zoek je goedkope vliegtickets naar Ajaccio in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Ajaccio.