Vlieg voordelig naar Dinard

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Dinard

In Dinard kun je heerlijk wandelen. Geef uw ogen tijdens de wandelingen goed de kost. Dinard is namelijk één van de oudste badplaatsen van Frankrijk. Wanneer je door het gebied wandelt, ervaar je de sferen van het einde van de 19e eeuw. Momenteel zijn er nog steeds zo'n 400 villa's uit deze tijd te zien. Daarnaast kun je ook het wandelpad langs het water nemen. Aan de ene kant zie je dan de prachtige villa's terwijl u aan de andere kant de enorme golven en kleine eilandjes ziet.

Eten en drinken

In Dinard wordt vooral veel vis gegeten. Je ziet vaak schalen met zeewier en ijs met daarop diverse vissoorten zoals sint-jakobsschelpen, lagoustines, oesters en mosselen. Probeer zeker ook eens de hornard á l'armoricaine. Een gerecht van kreeft met tomatensaus, knoflook, uitjes en cognac; een echt streekgerecht. Naast vis staat er ook vlees op de kaart. Chateaubriand (varkensvlees) is toch zeker ook zo beroemd! Daarnaast wordt er in restaurants ook vaak lam geserveerd. Wat je ook écht gegeten moet hebben wanneer je in Dinard bent geweest, is een crepe; de dunne pannenkoekjes. Overal in de stad zitten zogenaamde creperies gevestigd. In de meeste gevallen worden de crepes belegd met diverse zoetwaren. Wanneer je heerlijk wilt eten, en vooral wilt genieten van de verse vis, moet je zeker eens vliegtickets naar Dinard in Frankrijk boeken!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: wisselvallig klimaat met aangename zomers met een gemiddelde temperatuur van 20°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegtickets Dinard reserveren

Reserveer jouw vliegtickets naar Dinard in Frankrijk direct online. Maak gebruik van de meest recente aanbiedingen van diverse luchtvaartmaatschappijen. Vul Dinard in het bovenstaande zoekvenster in als bestemming en bekijk onmiddellijk alle beschikbare tickets naar Dinard. Vergelijk de tickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen en reserveer jouw tickets naar Dinard gemakkelijk en snel online.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Dinard

Zoek je goedkope vliegtickets naar Dinard in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Dinard.