Vlieg voordelig naar Limoges

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Limoges

Limoges staat vooral bekend om het porselein. Het porselein uit Limoges is zo bijzonder omdat het na het afbakken wit van kleur is. In het Musée National Ardien Dubouche leer je over de geschiedenis van het porselein. Natuurlijk zie je hier ook het productieproces van het porselein.

De stad Limoges

In Limoges zijn er diverse musea en mooie gebouwen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de St. Étienne van Limoges, een kathedraal. Een mooi stuk uit de gotische bouwkunst. Wil je musea bezoeken? Dan zijn Musée National de la Porcelaine A. Dubouché en Musée Municipal de L’Evêché zeker de moeite waard. De Botanische tuinen van Evêché zijn prachtig. Je vindt hier niet alleen mooie bloemen, planten en bomen. Maar ook eetbare planten en planten voor medisch gebruik. Wist je dat het station van Limoges ontworpen is door architect Gonthier? Bekijk het gebouw tijdens je vakantie ook eens.

Specialiteiten & streekproducten

Wanneer je vliegtickets naar Limoges boekt moet je zeker één van de specialiteiten van de streek proeven. Limoges en omstreken staan vooral bekend om de aardappelteelt en de vleesproducten. De aardappeltaart is vroeger uitgevonden ter vervangen voor het eten van kastanjes. De taart, bladerdeeg gevuld met aardappelen, worst, spek, room en peterselie, wordt nog steeds veel gegeten. Deze taart wordt “le paté de pommes de terre” genoemd. Vraag ook eens naar een andere aardappelspecialiteit: “la farcidure”. Hou je van zoet? Probeer dan zeker “le massepain”: koekje wat naar marsepein smaakt, “la madeleine”: het traditionele eiercakeje, “le clafoutis”: heerlijk dessert met kersen en “le creusois” een heerlijke roombotertaart met hazelnoten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: milde winters en aangename zomers met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets Limoges

Zin in een weekend of weekje weg? Vind en boek dan snel de meest goedkope vliegtickets naar Limoges in Frankrijk. Vul Limoges in als bestemming in het zoekvenster. CheapTickets.nl toont direct de complete lijst met beschikbare vliegtickets naar Limoges van diverse luchtvaartmaatschappijen. Vergelijk zelf snel en gemakkelijk de tickets. Zo weet je direct welke maatschappij het meest goedkope vliegticket aanbiedt.

Wist je dat je via CheapTickets.nl ook direct een hotel kunt reserveren of een auto kunt huren?

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Limoges

Zoek je goedkope vliegtickets naar Limoges in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Limoges.