Vlieg voordelig naar Brest

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Brest

Brest is een mooie havenstad in Bretagne, een regio in het westen van Frankrijk. De haven was in de Tweede Wereldoorlog erg belangrijk voor de Duitsers, die er hun onderzeebootbunkers lieten bouwen.

Bezienswaardigheden

De haven van Brest is misschien wel één van de toeristische attracties van de stad. Hier vind je het historische kasteel van Brest, waarin het Musee de la Marine huist. Door middel van een verzameling historische kaarten, modelschepen, schilderijen en andere voorwerpen kom je veel te weten over de maritieme geschiedenis van Frankrijk.

De haven is ook een goed startpunt voor het maken van mooie boottochten om de omgeving te verkennen. Het centrum van Brest heeft verder leuke bezienswaardigheden, zoals het oude gemeentehuis en de Kerk Saint-Louis.

Activiteiten

Het landschap rondom Brest heeft een grote aantrekkingskracht op natuurliefhebbers en iedereen die van het buitenleven houdt. De stranden bieden veel mogelijkheden om te watersporten (en zonnen, vooral in de zomer). Windsurfen en vissen zijn erg populair.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 16°C en in januari zo’n 6°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de euro (EUR).
  • Taal: de officiële taal is het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Brest

CheapTickets.nl heeft de scherpste tarieven voor vluchten, zodat je altijd zo aantrekkelijk mogelijk naar jouw favoriete vakantiebestemming kunt vliegen. Of je nu naar Brest op vakantie wilt of naar een andere stad wilt vliegen, op CheapTickets.nl vind je altijd eenvoudig de beste deals.

Voordelige vliegtickets zijn gemakkelijk met elkaar te vergelijken, omdat de beste tarieven al op de website zijn geselecteerd. CheapTickets.nl is ook een aanbieder van de leukste hoteldeals en compleet verzorgde vliegvakanties!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Brest

Zoek je goedkope vliegtickets naar Brest in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Brest.