Vlieg voordelig naar Toulon

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets naar Toulon

Zin in een beetje geschiedenis, kunst en cultuur? Bezoek dan zeker het Musée de la Marine en het Musée d’art. In het Musée de la Marine wordt de hele geschiedenis van Toulon uitgelicht. Van de invloed van Napoleon op de stad tot de aanvallen van zeerovers en het leven van de geleislaven. In het Musée d’art vind je prachtige schilderijen maar ook een natuurhistorisch museum. Daar kom je meer te weten over het dierenrijk en de mineralen die de regio rijk is. Bekijk de vele forten, maak een wandeling van Place Puget naar Rue Hoche en Rue d’Alger of wandel over de prachtige markt (Cours Lafayette) waar je prachtige producten van de Provence vindt. Even iets anders? Laat een kabelbaan jou dan naar de top van Le Mont Faron brengen en geniet van het meer dan schitterende uitzicht over de baai.

Winkelen in Toulon

Van plan om vliegtickets naar Toulon te boeken? Dan kan een middagje winkelen niet ontbreken. Al winkelend ontdek je leuke kleine straatjes, prachtige fonteinen en mooi pleinen. Op zoek naar chique winkels? In de wijk Mourillon zijn vele design- en antiekwinkels gevestigd die zeker de moeite waard zijn. In het oude gedeelte van Toulon zitten tegenwoordig kleine modewinkeltjes gevestigd. Ook aan de haven zijn vele winkels gevestigd. Uiteraard zitten er diverse sportwinkels. Maar ook vind je er een groot winkelcentrum, ‘Centre Commercial Mayol’. Aan de boulevard van Mourillon vind je diverse winkels met interieur artikelen, kristal en mode(accessoires).

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de winter is de temperatuur gemiddeld 4°C, in de zomer is de temperatuur gemiddeld 30°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets Toulon

Genieten in de Provence begint met het reserveren van goedkope vliegtickets naar Toulon. CheapTickets.nl zoekt voor jou alle beschikbare tickets bij diverse vliegmaatschappijen. De goedkoopste vliegtickets naar Toulon vind je daarom gemakkelijk en snel online. Geniet van heerlijk eten en drinken, bekijk de prachtige jachthaven en geniet van het leven in Frankrijk.

Boek jouw vakantie online en profiteer altijd van de meest recente aanbiedingen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Toulon

Zoek je goedkope vliegtickets naar Toulon in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Toulon.