Vlieg voordelig naar Bordeaux

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Bordeaux

Bordeaux heeft ongeveer 660.000 inwoners en ligt in het zuidwesten van Frankrijk. Bordeaux is een havenstad met mooie pleinen en gebouwen en interessante musea. Dwars door de stad loopt de rivier de Garonne. Bordeaux staat wereldwijd bekend om haar wijnen. Rondom de stad liggen dan ook veel indrukwekkende wijngebieden. Vanuit de stad zijn excursies te boeken naar wijngaarden waar je zelf kunt genieten van een heerlijk glaasje rood. In het wijnmuseum Vinorama kom je alles te weten over de geschiedenis van de wijnen.

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Bordeaux zijn zeker een bezoekje waard:

Het Beursplein
Het Place de la Bourse ligt middenin het historisch stadcentrum van Bordeaux. Dit plein is aangelegd in de achttiende eeuw. Hier zijn talloze beelden en fonteinen te bewonderen en je kunt er prachtig uitkijken over de Garonne.

Musea
Bordeaux kent een aantal musea die internationale bekendheid genieten. Aanraders zijn het Museum der Schone Kunsten, het Moderne Kunstmuseum en het Musée d'Aquitaine, waar je een indruk krijgt van de geschiedenis van de regio van Bordeaux, Aquitaine.

Grand Théâtre
Het Grand Théâtre de Bordeaux is een indrukwekkend theater uit 1780, waar meer dan 1100 bezoekers van een voorstelling kunnen genieten. Mooi van buiten én van binnen!

Praktische info

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is gemiddeld 25°C en in de winter gemiddeld 6°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: In geheel Frankrijk kun je met de euro betalen.
  • Taal: Het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Bordeaux. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Bordeaux leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Brussel of zelfs Düsseldorf.

Vliegticket Bordeaux

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bordeaux? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bordeaux

Zoek je goedkope vliegtickets naar Bordeaux in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Bordeaux.