Vlieg voordelig naar Pau

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Pau

In en om Pau zijn er enorm veel bezienswaardigheden. Natuurlijk kun je lekker gaan skiën. Vanuit Pau bereik je de skioorden van de Pyreneeën gemakkelijk. Voordeel is overigens ook dat dit goedkoper is dan skiën in de Alphen. Maar een dagje cultuur snuiven lukt ook prima in en rondom Pau. Bezoek één van de meest heilige plaatsen van de wereld: Lourdes. Reis door de streek en ga naar allerlei wijnproeverijen. Dit kun je doen tijdens een excursie, maar ook op eigen gelegenheid. Dat is erg normaal in Frankrijk. Wanneer je de bordjes met ‘dégustation’ volgt, kom je vanzelf op de juiste plaats. Breng een bezoek aan één van de musea: Musée Bernadotte, Musée des Beaux Arts of het Pau Château museum. Tip: vertoef eens een dagje op de renbaan van Pau. Hier vinden prachtige paardenraces plaats.

De Franse keuken

Ook in Pau kun je heerlijk eten. Eend is één van de specialiteiten van het zuidwesten van Frankrijk. Wanneer je ‘Margret de Canard’ op de menukaart ziet staan, moet je dit zeker eens proberen. Het is eendenborst in dunne plakjes gesneden. Overige specialiteiten zijn foie gras, gerookte ham en romige brebis kazen. In Pau vind je niet voor niets erg veel restaurants. En er is voor ieder wat wils: een snelle hap of uitgebreid genieten van een ‘haute cuisine’. Boek jouw vliegtickets naar Pau en maak kennis met de overheerlijke keuken van het zuidwesten van Frankrijk.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de winter is de temperatuur gemiddeld 4°C (kouder in de bergen), in de zomer is de temperatuur gemiddeld 30°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets Pau

Genieten van een vakantie in Frankrijk? Boek dan direct jouw vliegtickets naar Pau. Bekijk welke tickets diverse luchtvaartmaatschappijen aanbieden. Jij beslist zelf met welke maatschappij je vliegt! Ook profiteer je zo onmiddellijk van de meest actuele aanbiedingen. In één overzicht vind je de meest goedkope vliegtickets.

Wil je een auto huren in Pau? Ook dat regel je gemakkelijk en snel via Cheaptickets.nl. Boek jouw vliegtickets naar Pau, reserveer een auto en geniet met volle teugen van jouw vakantie!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Pau

Zoek je goedkope vliegtickets naar Pau in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Pau.