Vlieg voordelig naar Marseille

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Marseille

Marseille ligt aan de oostkust van de Middellandse zee. Het is één van de grootste plaatsen van Frankrijk én een belangrijke havenstad. Proef de sfeer in het centrum en geniet van de mooie omgeving aan de Middellandse Zee. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Marseille zijn zeker een bezoekje waard:

Notre Dame de la Garde
Bovenop een berg staat deze basiliek, waar je kunt uitkijken over de hele stad. Dit is dé bezienswaardigheid van Marseille en wordt heel veel bezocht. De kerk is prachtig vormgegeven van binnen én van buiten.

De oude haven
De buurt bij de oude haven is heel leuk om te bezoeken. Het is hier een levendige boel door de winkelstraatjes, gezellige restaurants en bezienwaardigheden, zoals de vuurtoren Phare de Saint Marie en de forten Saint-Jean en Saint-Nicolas.

Pointe Rouge
Marseille staat bekend om de prachtige zee en de mooie stranden. De kustlijn is maar liefst 42 kilometer lang. Pointe Rouge is het grootste zandstrand. Hier zijn verschillende leuke restaurantjes te vinden. Callelounge, voorbij ‘Les Goudes’, is een rustiger strandgebied. Dit is ook een uitstekende plek om te snorkelen.

Vissershavens Cassis en Vallon des Auffes
Op ongeveer 20 kilometer afstand van Marseille ligt het kleine vissershaventje Cassis. Het ligt aan de voet van Cap Canaille. Bovenop de klif is het uitzicht prachtig en er zijn ruïnes van een 13e eeuws kasteel. Vallon des Auffes is een pittoresk vissershaventje tussen het Plage des Catalans en de Corniche. Er zijn gekleurde vissersbootjes, typische vissershuizen en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten.

Praktische info

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 29˚C en in de winter 3˚C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: de hoofdtaal is Frans. Mensen die werkzaam zijn in het toerisme spreken vaak ook Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Marseille. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Marseille leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Marseille

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Marseille? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Marseille

Zoek je goedkope vliegtickets naar Marseille in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Marseille.