Vlieg voordelig naar Lille

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Lille als stedentrip

Houdt u wel van een stedentripje? Bezoek dan zeker Lille eens. Bekijk met uw eigen ogen dat Lille veel meer te bieden heeft dan vaak gesuggereerd wordt. De stad mag er van buiten misschien wat grauw uitzien maar wanneer u verder de stad binnenkort vindt u geweldige 18de eeuwse straatjes en steegjes. Het centrum is ontzettend gezellig en sfeervol.

Bezienswaardigheden

In Lille vindt u ook zeker een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn:

 • La Grande Place (officieel Place Du Général-de-Gaulle geheten); hier is ondermeer het beursgebouw gelegen. Dit lijkt een enorm gebouw maar zodra u het gebouw van binnen bekijkt ziet u dat het is opgebouwd uit 24 klein handelshuisjes.
 • De Notre Dame de la Treille-kathedraal
 • De Porte de Paris; een 32 meter hoge triomfboog die gebouwd werd ter ere van de Zonnekoning.
 • Geboortehuis van Charles de Gualle; inmiddels een museum
 • Theaterplein met operagebouw

Algemene reisinformatie

 • Temperatuur: vergelijkbaar klimaat met Nederland.
 • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
 • Munteenheid: de Euro.
 • Taal: Frans.
 • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
 • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Goedkope vliegtickets Lille

Voor een leuke stedentrip boekt u goedkope tickets naar Lille. Zie met eigen ogen wat deze Franse stad zoal te bieden heeft. Vul het zoekvenster in en bekijk de prijzen van vliegtickets van diverse luchtvaartmaatschappijen. Kies het goedkoopste ticket, de vlucht met de meest geschikte tijden of kies de luchthaven die het meest bij u in de buurt gevestigd is. Op CheapTickets.nl stelt u uw vliegreis samen zoals u zelf wilt. Boekt u liever direct een complete vakantie? Ook dat kan via CheapTickets.nl. Boek uw tickets online en geniet van de meest actuele aanbiedingen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Lille

Zoek je goedkope vliegtickets naar Lille in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Lille.