Vlieg voordelig naar Bergerac

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Bergerac

Bergerac is een mooie stad voor wandelaars die graag wandelen door mooie natuurgebieden en in oude stadjes. Bergerac is omgeven door een prachtig natuurlandschap waarbij veel groen, heuvels en bossen afgewisseld worden door uitgestrekte vlakke landschappen waarop gewassen verbouwd worden. Daarnaast lopen er diverse wateren door de stad en de omgeving. Wandel door de kleine steegjes van de oude stad, langs de rivier de Dordogne, bezichtig de kerk van Bergerac en bekijk in het centrum de leuke winkeltjes. Daarnaast zijn in en rondom Bergerac enorm veel kastelen te bezichtigen en te bezoeken; waaronder het kastaal van Beynac, een sprookje!

Franse wijnen

Frankrijk staat bekend om de wijngaarden. Rondom Bergerac zijn zo’n 120 wijngaarden gevestigd en een wijnmuseum. Proef diverse wijnen van de streek en breng een bezoek het wijnmuseum. Het kasteel van Monbazillac kijkt uit over de vele wijngaarden die Bergerac rijk is, prachtig om te zien.

Geniet van de culinaire hoogstandjes van de streek. In Bergerac zijn vele gezellige restaurantjes te vinden waar specialiteiten zoals eendenborst, gans en eend op het menu staan. Vanzelfsprekend worden deze geserveerd met een heerlijke wijn uit de streek. Reserveer direct vliegtickets en geniet van al het moois wat Bergerac te bieden heeft.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de winter is de temperatuur gemiddeld 4°C, in de zomer is de temperatuur gemiddeld 30°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets Bergerac

Boek jouw vliegtickets naar Bergerac via CheapTickets.nl. Vul eenvoudig jouw bestemming in het zoekvenster in. Geef aan wanneer je wenst te vertrekken en wanneer je weer aankomt. Bekijk de vliegtickets van diverse luchtvaartmaatschappijen en boek jouw tickets direct. Jij bepaalt zelf met welke luchtvaartmaatschappij je vliegt.

Via CheapTickets.nl vlieg je goedkoop naar Frankrijk. Naast vliegtickets kun je via CheapTickets.nl ook een hotel reserveren, een auto huren of een reisverzekering afsluiten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bergerac

Zoek je goedkope vliegtickets naar Bergerac in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Bergerac.