Vlieg voordelig naar Nantes

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Nantes

Nantes is een stad in het westen van Frankrijk, ongeveer vijftig kilometer van de Atlantische Oceaan. Nantes is een oude stad, die nog veel van haar historische bouwwerken heeft behouden. Naast een rijke cultuur en geschiedenis heeft de stad nog meer te bieden, want Nantes is ook populair vanwege haar nachtleven.

Cultuur en historie

Aan het rijke verleden van Nantes herinneren nog een aantal mooie historische attracties. De kathedraal van Nantes (Saint-Pierre-et-Saint-Paul) en het Château des ducs de Bretagne zijn er daar twee van. Nantes heeft een aantal middeleeuwse wijken, zoals Le Bouffay, die beslist een wandelingetje waard zijn.

Een bijzonder museum is het museum gewijd aan de wereldberoemde 19e-eeuwse schrijver Jules Verne. Wil je meer van de cultuur en geschiedenis weten, bezoek dan het Natuurhistorisch Museum en het Museum van Schone Kunsten, dat als één van de mooiste musea in de provincie wordt beschouwd.

Lu-Toren

Wil je een mooi uizicht over Nantes? Bezoek dan de Lu-toren, die behoort tot de voormalige fabriek van het wereldbekende Lu-koekje. Hier worden nu allerlei activiteiten georganiseerd op het gebied van dans, muziek en theater. Een hapje eten of wat drinken kun je prima in het restaurant. Enkele typische producten die je in Nantes beslist moet proeven zijn Gateau Nantais (gebak) en Berlingots (snoepjes).

Een andere leuke attractie in Nantes is Les Machines d'îles op de oude scheepswerf. Hier hebben kunstenaars allerlei machineachtige ontwerpen tentoongesteld, zoals een reuze inktvis en olifant van twaalf meter hoog. Erg bijzonder!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 25°C en in januari gemiddeld 9°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: u kunt overal in Frankrijk met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Nantes

Boek direct online het goedkoopste vliegticket naar Nantes. CheapTickets.nl is één van de grootste aanbieders van reizen naar bestemmingen over de hele wereld. Bij CheapTickets.nl ben je verzekerd van de meest voordelige vluchten naar Nantes of een andere leuke bestemming.

Ook geven wij de beste deals voor een huurauto, hotelovernachting of compleet verzorgde vakantie. Bekijk meteen het beste aanbod reisverzekeringen en vlieg met CheapTickets.nl niet alleen goedkoop, maar ook zo veilig mogelijk!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Nantes

Zoek je goedkope vliegtickets naar Nantes in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Nantes.