Vlieg voordelig naar Grenoble

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets naar Grenoble

Grenoble is een stad in zuidoost Frankrijk aan het begin van de Alpen. Gezien de grootte van de stad wordt het ook wel de ‘hoofdstad van de Alpen’ genoemd. De dichtstbijzijnde skipiste ligt op 15 minuten afstand (met auto). Grenoble is dus een mooie uitvalshoek.

La Bastille

Als je de skipistes liever vermijdt, dan is de Bastille een leuk uitstapje. De Bastille is een prachtige vesting die er vroeger voor zorgde dat de vijand op afstand bleef. De vesting is wat hoger gelegen. Hierdoor heb je een mooi uitzicht op de omringende bergen en de vallei waar het stadshart van Grenoble ligt.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer is de gemiddelde temperatuur 28˚C en in de winter gemiddeld 2˚C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Grenoble

Goedkope vliegtickets naar Frankrijk boek je via CheapTickets.nl. Je kunt bij ons terecht voor tickets van verschillende airlines, zowel reguliere als low cost maatschappijen. Je krijgt van ons een overzicht met de beschikbare vluchten. Hiervoor hoef je alleen maar in te vullen waarheen en wanneer je wilt vliegen.

Je kunt kiezen voor een lijndienstvlucht of een vakantievlucht. Daarnaast kun je bij ons hotels reserveren, een reisverzekering afsluiten of een auto huren.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Grenoble

Zoek je goedkope vliegtickets naar Grenoble in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Grenoble.