Vlieg voordelig naar Calvi

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Calvi

Calvi wordt ook wel de tuin van Corsica genoemd. Er wordt namelijk veel fruit geteeld. Er bevindt zich een stuk grond van zo’n 25 kilometer die zeer vruchtbaar is. Hierop groeien kwalitatief zeer goede olijven. Er wordt dus veel vers fruit gegeten evenals verse olijven en het gebruik van verse olijfolie. Daarnaast kun je er niet alleen genieten van Franse gerechten. De keuken op heel Corsica heeft invloeden van landen als Italië, Spanje en Noord Afrika. In Calvi is er voor ieder wat wils op culinair gebied.

Bezienswaardigheden in Calvi

Hou je van wandelen? Dan is het boeken van een goedkoop vliegticket naar Calvi zeker een aanrader. Op het gehele eiland vind je er vele prachtige wandelroutes. Houd rekening met het landschap want je wandelt tussen de bergen, wat overigens wel prachtige uitzichten oplevert. Ook het strand is geliefd op Corsica. Aan de oost- en de westkust vind je prachtige zandstranden. Wanneer je meer naar het zuiden (langs de westkust) trekt kun je een bezoek brengen aan het geboortehuis van Napoleon en het Musée Fesch. Beide liggen in Ajaccio en zijn zeker de moeite waard wanneer je graag wat van de historie en cultuur ziet.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: mediterraan klimaat. De zomer is warm en droog. De winter is zacht.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegtickets Calvi reserveren

Vind het vliegticket naar Calvi dat je zoekt via Cheaptickets.nl. Vul Calvi direct in als bestemming in het zoekvenster. Hierna vind je diverse maatschappijen die vliegtickets naar Calvi vrij hebben. Jij bepaalt zelf welk ticket jij reserveert en met welke maatschappij je vliegt!

Reserveer jouw vliegtickets naar Calvi op het Franse Corsica online via Cheaptickets.nl en profiteer van de meest recente aanbiedingen en prijzen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Calvi

Zoek je goedkope vliegtickets naar Calvi in Frankrijk? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Calvi.