Vlieg voordelig van en naar Charles de Gaulle Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Charles de Gaulle Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Charles de Gaulle Airport in 't kort

Charles de Gaulle Airport is de drukste luchthaven van Frankrijk en tevens één van de drukste luchthavens van Europa. Het vliegveld heeft op dit moment drie grote terminals en ligt op ongeveer 30 kilometer ten noordoosten van Parijs zelf. Je staat dus binnen een uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Charles de Gaulle Airport

Parkeren op Charles de Gaulle Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Charles de Gaulle Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Charles de Gaulle Airport >>

Airlines en bestemmingen van Charles de Gaulle Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Croatia Airlines en China Airlines vliegen naar en vanaf Charles de Gaulle Airport. Charles de Gaulle Airport is de belangrijkste hub van Air France, Delta Airlines, FedEx Express en XL Airways France. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Charles de Gaulle Airport de drukste luchthaven van Frankrijk. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 170 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Charles de Gaulle Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Charles de Gaulle Airport >>

Voorzieningen op Charles de Gaulle Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Charles de Gaulle naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Charles de Gaulle Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice