Vlieg voordelig van en naar Rotterdam Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Rotterdam Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten welke voorzieningen er op jouw vertrek- of aankomstluchthaven zijn. En hoe je in het laatste geval naar de plaats van bestemming komt. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Rotterdam Airport in 't kort

Rotterdam Airport is de derde luchthaven van Nederland. De luchthaven vervoert de laatste jaren ongeveerd 1,6 miljoen passagiers. Woon je in de buurt van Rotterdam of Den Haag? Dan is Rotterdam Airport voor jou de ideale luchthaven.

Parkeren en vervoer op Rotterdam Airport

Parkeren op Rotterdam Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Rotterdam Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Rotterdam Airport >>

Airlines en bestemmingen van Rotterdam Airport

Airlines als Transavia, British Airways, TUI-fly en Vueling vliegen vanaf en naar Rotterdam Airport. Vanaf Rotterdam Airport vlieg je tegenwoordig naar veel Europese bestemmingen Denk bijvoorbeeld aan Barcelona, Ibiza, Berlijn, Londen en Wenen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Rotterdam Airport >>

Voorzieningen op Rotterdam Airport

Zo'n 1,6 miljoen mensen reizen jaarlijks vanaf Rotterdam Airport naar bestemmingen binnen heel Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Rotterdam Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice