Vlieg voordelig van en naar Londen Gatwick Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Londen Gatwick Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Londen Gatwick Airport in 't kort

Londen Gatwick Airport is één van de luchthavens van Londen. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals (North en South) en ligt op ongeveer 32 kilometer ten zuidwesten van Londen zelf. Je staat dus binnen een uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Londen Gatwick Airport

Parkeren op Londen Gatwick Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Londen Gatwick Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Londen Gatwick Airport >>

Airlines en bestemmingen van Londen Gatwick Airport

Grote airlines als British Airways, Etihad, KLM en Delta Airlines vliegen naar en vanaf Londen Gatwick Airport. Londen Gatwick Airport is de belangrijkste hub van British Airways en easyJet. Je kunt vanaf Londen Gatwick Airport naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd vliegen. Daarnaast is Londen Gatwick Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Londen Gatwick Airport >>

Voorzieningen op Londen Gatwick Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Londen Gatwick Airport naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Londen Gatwick Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice