Vlieg voordelig van en naar Bordeaux Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Bordeaux Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Bordeaux Airport in 't kort

Bordeaux Airport is een veel bezochte luchthaven in Frankrijk. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 12 kilometer ten westen van Bordeaux zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Bordeaux Airport

Parkeren op Bordeaux Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Bordeaux Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Bordeaux Airport >>

Airlines en bestemmingen van Bordeaux Airport

Grote airlines als KLM, easyJet en Air France vliegen naar en vanaf Bordeaux Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Bordeaux Airport een populaire luchthaven. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 30 Europese bestemmingen kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Bordeaux Airport >>

Voorzieningen op Bordeaux Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Bordeaux naar bestemmingen in heel Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Bordeaux Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice