Vlieg voordelig van en naar Cotonou Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Cotonou Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Cotonou Airport in 't kort

Cotonou Airport is de grootste luchthaven van Benin in West-Afrika. Cotonou is om de luchthaven heen gebouwd. Het vliegveld ligt op ongeveer 2 kilometer van het centrum van de stad. Je staat dus binnen 10 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Cotonou Airport

Parkeren op Cotonou Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Cotonou Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Cotonou Airport >>

Airlines en bestemmingen van Cotonou Airport

Grote airlines als KLM, Royal Air Maroc, Air France en Kenya Airways vliegen naar en vanaf Cotonou Airport. Cotonou Airport is de belangrijkste luchthaven voor vakanties naar Benin. Vanaf de luchthaven kun je naar meer dan 30 bestemmingen vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Cotonou Airport >>

Voorzieningen op Cotonou Airport

Een half miljoen mensen reizen jaarlijks via Cotonou naar bestemmingen in Benin en de rest van Afrika. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Cotonou Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice