Vlieg voordelig van en naar Girona Costa Brava Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Girona Costa Brava Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Girona Costa Brava Airport in 't kort

Girona Costa Brava Airport is één van de grootste luchthavens in het gebied rond Barcelona. De luchthaven wordt vaak gebruikt als begin van een trip naar Barcelona of een strandvakantie in de Costa Brava. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 16 kilometer ten zuiden van Girona zelf. Je staat dus binnen 20 minuten in het centrum van Girona! Barcelona ligt op ongeveer 90 kilometer afstand.

Parkeren en vervoer op Girona Costa Brava Airport

Parkeren op Girona Costa Brava Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Girona Costa Brava Airport naar het centrum van Girona of Barcelona te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Girona Costa Brava Airport >>

Airlines en bestemmingen van Girona Costa Brava Airport

Grote airlines als KLM, TAP Portugal, Vueling en Transavia vliegen naar en vanaf Girona Costa Brava Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Girona Costa Brava Airport de tweede drukste luchthaven rond Barcelona. Vanaf de luchthaven kun je vliegen naar meer dan 30 bestemmingen in Europa.
Alles over de airlines en bestemmingen van Girona Costa Brava Airport >>

Voorzieningen op Girona Costa Brava Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Girona Costa Brava naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Girona Costa Brava Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice