Vlieg voordelig van en naar Calgary International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Calgary International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Calgary International Airport in 't kort

Calgary International Airport is één van de grootste luchthavens van Canada. Het vliegveld ligt op ongeveer 17 kilometer ten noordoorsten van Calgary zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Calgary International Airport

Parkeren op Calgary International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Calgary International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Calgary International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Calgary International Airport

Grote airlines als KLM, Air Canada, Delta en Austrian vliegen naar en vanaf Calgary International Airport. Calgary International Airport is een belangrijke hub voor Air Canada. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Calgary International Airport één van de drukste luchthavens van Canada. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 70 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Calgary International Airport >>

Voorzieningen op Calgary International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Calgary International naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Calgary International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice