Vlieg voordelig van en naar Côte d'Azur Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Côte d'Azur Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Côte d'Azur Airport in 't kort

Côte d'Azur Airport is een grote luchthaven in het zuiden van Frankrijk. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 7 kilometer ten zuidwesten van Nice. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Côte d'Azur Airport

Parkeren op Côte d'Azur Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Côte d'Azur Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Côte d'Azur Airport >>

Airlines en bestemmingen van Côte d'Azur Airport

Grote airlines als KLM, Air France, Transavia en easyJet vliegen naar en vanaf Côte d'Azur Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Côte d'Azur Airport een druk bezochte luchthaven in Frankrijk. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 75 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Côte d'Azur Airport >>

Voorzieningen op Côte d'Azur Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Côte d'Azur naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Côte d'Azur Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice