Vlieg voordelig van en naar El Loa Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar El Loa Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

El Loa Airport in 't kort

El Loa Airport is één van de grootste luchthavens van Chili. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 6 kilometer ten zuiden van Calama. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op El Loa Airport

Parkeren op El Loa Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf El Loa Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar El Loa Airport >>

Airlines en bestemmingen van El Loa Airport

Grote airlines als Iberia, KLM, United Airlines en Air Canada vliegen naar en vanaf El Loa Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is El Loa Airport één van de drukkere luchthavens van Chili. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar 5 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is El Loa Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van El Loa Airport >>

Voorzieningen op El Loa Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via El Loa naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op El Loa Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice