Vlieg voordelig van en naar Charleroi Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek vanaf Charleroi Airport

Deze relatief grote luchthaven is gelegen aan de rand van Brussel in België. De airport is gemakkelijk bereikbaar zowel vanuit Nederland als vanuit Noord-Frankrijk. Brussels South Charleroi Airport bevindt zich centraal gelegen aan diverse knooppunten van snelwegen. Goedkoop op vakantie? Boek dan je vlucht vanaf Brussels South Charleroi Airport!

Bijkomend voordeel is dat je je auto heel eenvoudig kunt parkeren, tegen gunstige tarieven. Ook met openbaar vervoer reis je snel en veilig van en naar de luchthaven. Er is onder andere een pendelbus die tweemaal per uur een van de belangrijkste treinstations van Brussel aandoet. Ook is er een shuttle busverbinding, met Luxemburg en Noord-Frankrijk.

Vlieg vanaf Charleroi met Ryanair, Jetairfly of Wizzair

Vanuit Brussels South Charleroi Airport vlieg je comfortabel naar een van de vele bestemmingen, binnen én buiten Europa. De luchtvaartmaatschappijen Ryanair, Jetairfly en Wizzair vertekken vanaf Brussels South Charleroi Airport naar tientallen bestemmingen. Zo vertrekt Ryanair vanaf Brussels South Charleroi Airport onder andere naar Sevilla, Oslo, Venetië en Manchester. Met Jetairfly vlieg je vanaf Brussels South Charleroi Airport onder andere naar Rhodos, Mallorca, Djerba of Nice.

Het deskundige en klantvriendelijke personeel van de airport is iedereen graag van dienst. Dit maakt dat je op de luchthaven kunt relaxen, ook in de restauratieve voorzieningen. De luchthaven kent onder andere een boekhandel en een boetiek van BelgianSky Shop waar je lekker kan winkelen voordat je vlucht vertrekt. Daarnaast kun je na het inchecken in een van de verschillende restaurant iets lekkers eten en drinken.

Kortom; Brussels South Charleroi Airport is een luchthaven die van alle gemakken voorzien is en die tevens erg goed bereikbaar is. Boek nu op CheapTickets.nl je vlucht vanaf Brussels South Charleroi Airport tegen een zeer voordelig tarief. Vertrek vanaf Brussels South Charleroi Airport naar een van de vele tientallen bestemmingen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice