Vlieg voordelig van en naar Charleroi Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek vanaf Charleroi Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Charleroi Airport in 't kort

Charleroi Airport is een kleine maar drukke low-cost luchthaven in het zuiden van België. Het vliegveld ligt op 1 uur rijden van Brussel af. Naar Eindhoven ben je 2 uur en 10 minuten onderweg. Amsterdam is zo'n 3 uur verwijderd van de luchthaven.

Parkeren en vervoer op Charleroi Airport

Parkeren op Charleroi Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Charleroi Airport naar omliggende steden te komen.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Charleroi Airport >>

Airlines en bestemmingen van Charleroi Airport

Vanaf Charleroi Airport vliegen voornamelijk low-cost airlines. Je vlieg dus voordelig naar veel bestemmingen in Europa! Een aantal airlines die vanaf Charleroi vliegen zijn Ryanair, Wizz Air en TUI fly.
Alles over de airlines en bestemmingen van Charleroi Airport >>

Voorzieningen op Charleroi Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Charleroi naar bestemmingen in heel Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en in de omgeving zijn veel steden met fijne hotels te vinden.
Alles over de voorzieningen op Charleroi Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice