Vlieg voordelig van en naar El Dorado Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar El Dorado Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

El Dorado Airport in 't kort

El Dorado Airport, ook wel Bogotá Airport, is de grootste luchthaven van Colombia en behoort tot de top 50 van drukste luchthavens ter wereld. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals. De luchthaven ligt op ongeveer 12 kilometer van het centrum van Bogotá. Je staat dus binnen 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op El Dorado Airport

Parkeren op El Dorado Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf El Dorado Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar El Dorado Airport >>

Airlines en bestemmingen van El Dorado Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, American Airlines en Turkish Airlines vliegen rechtstreeks of met een overstap naar en vanaf El Dorado Airport. El Dorado Airport is de belangrijkste hub van verschillende Colombiaanse luchtvaartmaartschappijen als Avianca, Copa Airlines Columbia, LAN Colombia en Easyfly. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers behoort El Dorado Airport met 30 miljoen passagiers per jaar tot een van de 50 drukste luchthavens ter wereld. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven rechtstreeks naar meer dan 70 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van El Dorado Airport >>

Voorzieningen op El Dorado Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via El Dorado naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op El Dorado Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice