Vlieg voordelig van en naar Istanbul Atatürk Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Istanbul Atatürk Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Istanbul Atatürk Airport in 't kort

Istanbul Atatürk Airport is de belangrijkste en de drukste luchthaven van Turkije. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 19 kilometer ten noordoosten van Istanbul zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Istanbul Atatürk Airport

Parkeren op Istanbul Atatürk Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Istanbul Atatürk Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Istanbul Atatürk Airport >>

Airlines en bestemmingen van Istanbul Atatürk Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Croatia Airlines en China Airlines vliegen naar en vanaf Istanbul Atatürk Airport. Istanbul Atatürk Airport is de belangrijkste hub van Turkish Airlines, AtlasGlobal en van Onur Air. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Istanbul Atatürk Airport de drukste luchthaven van Turkije. Daarnaast is Istanbul Atatürk Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Istanbul Atatürk Airport >>

Voorzieningen op Istanbul Atatürk Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Istanbul naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Istanbul Atatürk Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice