Vlieg voordelig van en naar Baiyun Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Baiyun Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Baiyun Airport in 't kort

Baiyun Airport is één van de grootste luchthavens van China. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 28 kilometer ten noorden van Guangzhou. Je staat dus binnen 40 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Baiyun Airport

Parkeren op Baiyun Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Baiyun Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Baiyun Airport >>

Airlines en bestemmingen van Baiyun Airport

Grote airlines als KLM en China Southern vliegen naar en vanaf Baiyun Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Baiyun Airport één van de drukste luchthavens van China. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Baiyun Airport >>

Voorzieningen op Baiyun Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Baiyun naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Baiyun Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice