Vlieg voordelig van en naar Elazig Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Elazig Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Elazig Airport in 't kort

Elazig Airport is de oudste luchthaven van Turkije en werd in 1938 gebouwd. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op ongeveer 27 kilometer ten zuiden van Elazig zelf. Je staat dus binnen 40 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Elazig Airport

Parkeren op Elazig Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast is het gemakkelijk om vanaf Elazig Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Elazig Airport >>

Airlines en bestemmingen van Elazig Airport

Grote airlines als Corendon, SunExpress en Turkish Airlines vliegen naar en vanaf Elazig Airport. Je vliegt vanaf de luchthaven naar acht bestemmingen in Turkije en Europa.
Alles over de airlines en bestemmingen van Elazig Airport >>

Voorzieningen op Elazig Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Elazig naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Elazig Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice