Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Nice Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Nice Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Nice Airport

Nice Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Nice Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Nice Airport in 't kort

Nice Airport is één van de drukste luchthavens van Frankrijk. Het vliegveld ligt direct aan zee en op ongeveer 7 kilometer ten westen van de stad. Je staat met een kwartier op het strand!

Parkeren en vervoer op Nice Airport

Parkeren op Nice Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Nice Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Nice Airport >>

Airlines en bestemmingen van Nice Airport

Grote airlines als Vueling, Ryanair, Easyjet, Transavia en KLM vliegen naar en vanaf Nice Airport. Met jaarlijks bijna 12 miljoen passagiers is Nice Airport een van de drukste luchthavens van Frankrijk. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar zo'n 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.

Voorzieningen op Nice Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Nice naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Nice Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl