Vlieg voordelig van en naar Abu Dhabi Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Abu Dhabi Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Abu Dhabi Airport in 't kort

Abu Dhabi Airport is de tweede grootste luchthaven van de Verenigde Arabische Emiraten en wordt gerund door het vervoersbedrijf Abu Dhabi Airports Company. Het vliegveld heeft op dit moment drie grote terminals en ligt op ongeveer 40 kilometer ten oosten van Abu Dhabi zelf. Je staat dus binnen 40 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Abu Dhabi Airport

Parkeren op Abu Dhabi Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Abu Dhabi Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Abu Dhabi Airport >>

Airlines en bestemmingen van Abu Dhabi Airport

Grote airlines als KLM, Emirates, Turkish Airlines en Qatar Airways vliegen naar en vanaf Abu Dhabi Airport. Abu Dhabi Airport is de belangrijkste hub van Etihad Airways en Rotana Jet. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Abu Dhabi Airport één van de drukste luchthavens van Azië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 80 bestemmingen wereldwijd (en op elk continent ter wereld!) kunt vliegen. Daarnaast is Abu Dhabi Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Abu Dhabi Airport >>

Voorzieningen op Abu Dhabi Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Abu Dhabi naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Abu Dhabi Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice