Vlieg voordelig van en naar Rome Fiumicino Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Rome Fiumicino Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Rome Fiumicino Airport in 't kort

Rome Fiumicino Airport is een groot internationaal vliegveld van Rome, Italië. Het is een van de drukste vliegvelden in Italië met jaarlijks 40.5 miljoen passagiers. Het vliegveld ligt zo'n 25 kilometer van Rome en kent maar liefst 5 terminals. Binnen 40 minuten sta je in het centrum.

Parkeren en vervoer op Rome Fiumicino Airport

Parkeren op Rome Fiumicino Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Rome Fiumicino Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Rome Fiumicino Airport >>

Airlines en bestemmingen van Rome Fiumicino Airport

Grote airlines als Alitalia, British Airlines, American Airlines en Etihad vliegen naar en vanaf Rome Fiumicino Airport. Rome Fiumicino Airport is de belangrijkste hub van Alitalia en van Vueling. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Rome Fiumicino Airport de drukste luchthaven van Italië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Rome Fiumicino Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Rome Fiumicino Airport >>

Voorzieningen op Rome Fiumicino Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Rome Fiumicino naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Rome Fiumicino Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice