Vlieg voordelig van en naar Adisutjipto Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Adisutjipto Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Adisutjipto Airport in 't kort

Adisutjipto Airport is één van de drukste luchthavens van het eiland Java in Indonesië. Het vliegveld ligt op ongeveer 7 kilometer ten oosten van Jogjakarta. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Adisutjipto Airport

Parkeren op Adisutjipto Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Adisutjipto Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Adisutjipto Airport >>

Airlines en bestemmingen van Adisutjipto Airport

Grote airlines als KLM, Garuda Indonesia, China Southern, Singapore Airlines en Etihad Airways vliegen naar en vanaf Adisutjipto Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Adisutjipto Airport de tweede drukste luchthaven van het eiland Java. Vanaf dit vliegveld vlieg je naar diverse bestemmingen wereldwijd.
Alles over de airlines en bestemmingen van Adisutjipto Airport >>

Voorzieningen op Adisutjipto Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Adisutjipto naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Adisutjipto Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice