Vlieg voordelig van en naar Caïro International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Caïro International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Caïro International Airport in 't kort

Caïro International Airport is de grootste luchthaven van Egypte. Het vliegveld heeft op dit moment drie terminals en ligt op ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van Caïro zelf. Je staat dus binnen driekwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Caïro International Airport

Parkeren op Caïro International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Caïro International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Caïro International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Caïro International Airport

Grote airlines als KLM en EgyptAir vliegen naar en vanaf Caïro International Airport. Caïro International Airport is de belangrijkste hub van EgyptAir en EgyptAir Express. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Caïro International Airport de drukste luchthaven van Egypte. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 75 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Caïro International Airport >>

Voorzieningen op Caïro International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Caïro International naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Caïro International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice