Vlieg voordelig van en naar Dakhla Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Dakhla Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Dakhla Airport in 't kort

Dakhla Airport is de enige luchthaven van de gelijknamige stad in Marokko en wordt gerund door het staatsbedrijf ONDA. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 6 kilometer van Dakhla zelf. Je staat dus binnen een 10 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Dakhla Airport

Parkeren op Dakhla Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast is het makkelijk om vanaf Dakhla Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Dakhla Airport >>

Airlines en bestemmingen van Dakhla Airport

CanaryFly en Royal Air Maroc vliegen naar en vanaf Dakhla Airport. Je vliegt vanaf de luchthaven naar zonnige bestemmingen als Gran Canaria en Casablanca.
Alles over de airlines en bestemmingen van Dakhla Airport >>

Voorzieningen op Dakhla Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Dakhla naar bestemmingen binnen en dichtbij Marokko. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Dakhla Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice