Vlieg voordelig van en naar Da Nang Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Da Nang Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Da Nang Airport in 't kort

Da Nang Airport is de derde drukste luchthaven van Vietnam. Het vliegveld ligt op ongeveer 2 kilometer ten zuiden van Da Nang zelf. Je staat dus binnen 10 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Da Nang Airport

Parkeren op Da Nang Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Da Nang Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Da Nang Airport >>

Airlines en bestemmingen van Da Nang Airport

Grote airlines als AirAsia, Korean Air en Vietnam Airlines vliegen naar en vanaf Da Nang Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Da Nang Airport de derde drukste luchthaven van Vietnam. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Da Nang Airport >>

Voorzieningen op Da Nang Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Da Nang naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Da Nang Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice