Vlieg voordelig van en naar Brussels Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek vanaf Brussels Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Brussels Airport in 't kort

Brussels Airport is de grootste luchthaven van België en wordt gedeeltelijk gerund door de Belgische staat. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 15 kilometer ten noordoosten van Brussel zelf. Je staat dus binnen 25 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Brussels Airport

Parkeren op Brussels Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Brussels Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Brussels Airport >>

Airlines en bestemmingen van Brussels Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Croatia Airlines en American Airlines vliegen naar en vanaf Brussels Airport. Brussels Airport is een belangrijke hub van een aantal maatschappijen als Brussels Airlines, Jetairfly en Thomas Cook Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Brussels Airport de drukste luchthaven van België. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Brussels Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Brussels Airport >>

Voorzieningen op Brussels Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Brussels naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Brussels Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice