Vlieg met Corendon Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Corendon Airlines

Corendon Airlines is een jonge luchtvaartmaatschappij die hoort bij reisorganisatie Corendon. In 2000 werd deze touroperator door de ondernemers Atilay Uslu en Yildiray Karaer in Haarlem opgericht. In het begin werden er alleen reizen naar Turkije verkocht. Tegenwoordig kun je bij het bijbehorende luchtvaartbedrijf ook terecht voor een ticket naar andere populaire bestemmingen.

Jaarlijks vliegt deze 2,5 miljoen passagiers naar 143 bestemmingen die zijn verspreid over 28 landen. En dat voor een vliegtuigmaatschappij die pas in 2005 het levenslicht zag! Overigens is de thuishaven het Turkse Antalya. Daardoor zul je dit bedrijf al snel tegenkomen als je op zoek gaat naar vliegtickets voor Turkije. Maar ook vertrekken er vliegtuigen onder de vlag van zustermaatschappij Corendon Dutch Airlines vanuit Amsterdam naar onder andere bestemmingen in Europa. Wat denk je bijvoorbeeld van Corfu in Griekenland, Burgas in Bulgarije, Malaga in Spanje, Faro in Portugal of Ohrid in Macedonië?

Wil je op reis buiten Europa? De luchtvaartmaatschappij vliegt ook naar Marokko, Gambia, Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten. Voor al deze bestemmingen hebben Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines zestien vliegtuigen beschikbaar. Het grootste deel van de vloot bestaat uit exemplaren van het type Boeing 737-800. Deze kan 189 passagiers vervoeren. Behalve uit Amsterdam kun je overigens ook voor een Belgische of Duitse luchthaven als vertrekpunt kiezen. Kijk gewoon eens via CheapTickets.nl wat voor jou de beste optie is. Dat geeft je ook meteen de gelegenheid om de last minutes van je droombestemming te checken.

Aanbiedingen van Corendon Airlines

Vlieg met Corendon Airlines en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Corendon Airlines? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Corendon Airlines >>

Vliegen met Corendon Airlines

Al bekend met het frequent-flyer programma van Corendon Airlines? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Corendon Airlines.
Meer voordelen van Corendon Airlines >>

Inchecken

Als je vliegt met Corendon Airlines kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Corendon Airlines >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Corendon Airlines? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Corendon Airlines >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice