Vlieg met Corendon Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over Corendon Airlines

De totale vloot van Corendon Airlines bestaat uit 1 Boeing 737-300 en 10 nieuwe generatie Boeing 737-800 toestellen. De vliegtuigen zijn voorzien van de nieuwste luchtvaart technologieën en comfortabele leren stoelen.

Corendon Airlines (online) check-in

Online inchecken is mogelijk voor alle vluchten die vertrekken vanuit Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Antalya. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 5,5 uur voor vertrek van de vlucht. Tijdens het inchecken kun je een stoel voorkeur aangeven en de boarding-pass printen. Indien je op de luchthaven incheckt, dien je twee uur van te voren aanwezig te zijn bij de incheckbalie op de luchthaven. Bij het inchecken ontvang je de boarding pass. Hier op staat dat gate waar je je dient te melden, de boarding tijd en je stoelnummer. Vanzelfsprekend word je zonder boarding pass niet toegelaten tot het vliegtuig. Het is op sommige vluchten mogelijk om tegen betaling (€15,-) een stoel met extra beenruimte te reserveren.

Bagage

De maximum toegestane hoeveelheid bagage verschilt per ticket. Tijdens het boekingsproces wordt vermeld of bagage bij de ticketprijs is inbegrepen. Indien mogelijk kun je de bagage via onze website bijboeken. Is dit niet mogelijk, neem dan contact op met onze klantenservice via 0900 8150 of mail naar [email protected].

Service

Corendon Airlines biedt op alle vluchten de a la carte service aan. Het personeel komt dan met een uitgebreid assortiment aan koude snacks of maaltijden en drankjes. Op de lange vluchten worden ook warme snacks en maaltijden aangeboden. Aan boord is er een keuze uit verschillende drankjes, broodjes en snacks. Deze kun je tegen betaling verkrijgen. Je hebt tevens de mogelijkheid om tijdens de vlucht een i-pad te huren met series en games.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegen met Corendon Airlines

Corendon Airlines is een Turkse chartermaatschappij die vluchten uitvoert vanuit Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Maastricht en Brussel naar de populaire Turkse bestemmingen. Corendon Dutch Airlines is een Nederlandse chartermaatschappij die op Bulgarije, Cyprus, Egypte, Griekenland, Israël, Macedonië, Marokko, Portugal, Tunesië, Spanje, Gambia, en Turkije.